top of page
dorine met schillderij.jpg

Over Dorine

Dorine is creatief, veelzijdig en liefhebber van meerdere disciplines. Zo heeft zij haar derde dichtbundel met de titel “Vers” uitgebracht. Haar mooie en kleine gedichten worden begeleid door haar eigen mooie schilderijen en foto’s. “Zo draag ik mijn gedichten voor in combinatie met een harpiste of zing ik onder begeleiding van een dwarsfluit. Dat geeft een hele mooie beleving”, aldus Dorine. “Eigenlijk ben ik daar steeds naar op zoek. Beleving en verbintenis met anderen. Mijn kunst, poëzie zijn daarvoor mijn instrumenten”.
“De Taste of colour” is de titel van een andere dichtbundel en een mooie typering van de kunstwerken van Dorine.  Het werk van Dorine is gebaseerd op de overtuiging dat er bij elke ingrijpende gebeurtenis ook een lichtgevende kant bestaat. “In de imposante schilderijen zie je dit thema steeds terugkomen. Het proces van mijn eigen ontwikkeling en levenslessen”, Verschillende technieken, prachtige kleuren zijn de kracht van het werk van Dorine.
Gastvrij, veelzijdigheid, passie en inspiratie zijn treffende typeringen voor Dorine. Haar recente schilderijen en gebruik van kleuren roepen de invloed van Vincent van Gogh op.

Biografie: Biografie
bottom of page